Ppgi Lambaran - Cina Tianjin Liwei Beusi & Steel

produk

Ppgi lambaran

Pondok Description:

Product description of Made in china PPGI/HDG/GI/SPCC DX51 ZINC Cold rolled/Hot Dipped Galvanized Steel Coil/Sheet/Plate/Strip Name: Made in china PPGI/HDG/GI/SPCC DX51 ZINC Cold rolled/Hot Dipped Galvanized Steel Coil/Sheet/Plate/Strip Thickness: 0.17-1.5mm Width: 20-2400mm Single Weight: Max6.0MT Zinc Thickness: 30-270g/m2 Steel Gardes: TDC51D2,TDC51D+AZ,TDC51D, GR. B, SPCC, SPHC, DX51D, ect. Standard: AISI,GB,JIS Packing: Wrapped by plastic film and waterproof paper, and t...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    pedaran produk tina Dijieun di china PPGI / HDG / GI / SPCC DX51 séng Tiis digulung / Hot dipped Galvanized Steel coil / lambaran / Lempeng / Jalur

    ngaran: Made in china PPGI / HDG / GI / SPCC DX51 séng Tiis digulung / Hot dipped Galvanized Steel coil / lambaran / Lempeng / Jalur
    ketebalan: 0.17-1.5mm
    lebar: 20-2400mm
    Beurat hiji: Max6.0MT
    Séng ketebalan: 30-270g / m2
    Baja Gardes: TDC51D2, TDC51D + AZ, TDC51D, GR. B, SPCC, SPHC, DX51D, ect.
    baku: AISI, GB, JIS
    packing: Dibungkus ku pilem palastik jeung kertas waterproof, lajeng fastened on pallet.Or kai anjeun menta.
    dipaké: bahan wangunan, hateup, profil, pembuatan pipe, pembuatan jati, jsb
    Waktos pangiriman: dina 30 poé sanggeus narima titipan 30% atawa salinan LC dina tetempoan.
    Suplai Kamampuhan: 50000MT per bulan.

    Rinci némbongkeun of Dijieun di china PPGI / HDG / GI / SPCC DX51 séng Tiis digulung / Hot dipped Galvanized Steel coil / lambaran / Lempeng / Jalur

    1 2

    prosés produksi Dijieun di china PPGI / HDG / GI / SPCC DX51 séng Tiis digulung / Hot dipped Galvanized Steel coil / lambaran / Lempeng / Jalur

    3 4

    Packing of Dijieun di china PPGI / HDG / GI / SPCC DX51 séng Tiis digulung / Hot dipped Galvanized Steel coil / lambaran / Lempeng / Jalur

    5

    Pengiriman barang tina Dijieun di china PPGI / HDG / GI / SPCC DX51 séng Tiis digulung / Hot dipped Galvanized Steel coil / lambaran / Lempeng / Jalur

     6

     Patali produk tina Made di china PPGI / HDG / GI / SPCC DX51 séng Tiis digulung / Hot dipped Galvanized Steel coil / lambaran / Lempeng / Jalur

    7

    Inpo parusahaan ti Dijieun di china PPGI / HDG / GI / SPCC DX51 séng Tiis digulung / Hot dipped Galvanized Steel coil / lambaran / Lempeng / Jalur

    8

    pasar kami tina Dijieun di china PPGI / HDG / GI / SPCC DX51 séng Tiis digulung / Hot dipped Galvanized Steel coil / lambaran / Lempeng / Jalur

    9

    paméran kami tina Dijieun di china PPGI / HDG / GI / SPCC DX51 séng Tiis digulung / Hot dipped Galvanized Steel coil / lambaran / Lempeng / Jalur

    10

    Naha Pilih kami?

    11


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !