Fléksibel Besar Angle Hot dipped Galvanized T-bar clamp - Cina Tianjin Liwei Beusi & Steel

produk

Fléksibel Besar Angle Hot dipped Galvanized T-bar clamp

Pondok Description:

Flexible Wall Angle Hot Dipped Galvanized T-bar Clamp Product description of Flexible Wall Angle Hot Dipped Galvanized T-bar Clamp Name: Flexible Wall Angle Hot Dipped Galvanized T-bar Clamp Component: Main tee, cross tee and wall angle Surface treatment: Hot Dipped Galvanized Thickness: 0.12-1.5mm Length: 3000mm Color: White, black, silver, golden or other ral color. Function: Smoke-proof, fireproof, rust resistance, etc. Delivery Time: 7-20 working days Packing: Carton or...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Fléksibel Besar Angle Hot dipped Galvanized T-bar clamp
    pedaran produk tina fléksibel Besar Angle Hot dipped Galvanized T-bar clamp

    ngaran: Fléksibel Besar Angle Hot dipped Galvanized T-bar clamp
    Komponén: majalengka utama, cross majalengka jeung sudut témbok
    perlakuan beungeut: Panas dipped Galvanized
    ketebalan: 0.12-1.5mm
    panjang: 3000mm
    warna: Bodas, hideung, pérak, emas atawa lianna warna ral.
    fungsi: Haseup-buktina, fireproof, résistansi karat, jeung sajabana
    Waktos pangiriman: 7-20 poé gawé
    packing: Karton atawa salaku sarat customer urang.
    Useage: Siling kerangka, hiasan, jeung sajabana

     

    Rinci némbongkeun of Besar fléksibel Angle Hot dipped Galvanized T-bar clamp 01 02

    Ukuran jeung spésifikasi of fléksibel Besar Angle Hot dipped Galvanized T-bar clamp

    gambaran

    Spésifikasi of MS sarta BS (mm)

    pak-pakan

    majalengka utama

    MS 24 × 38 × 3600

    BS 24 × 38 × 3660

    MS 24 × 32 × 3600

    BS 24 × 32 × 3660

    25 PCS / ctn

    majalengka cross

    MS 24 × 26 × 1200

    BS 24 × 26 × 1220

    MS 24 × 32 × 1200

    BS 24 × 32 × 1220

    100 PCS / ctn

    Pondok cross majalengka

    MS 24 × 26 × 600

    BS 24 × 26 × 610

    MS 24 × 32 × 600

    BS 24 × 32 × 610

    75 PCS / ctn

    sudut témbok

    22 × 22 × 3000

    50 PCS / ctn

     

    diagram pangwangunan fléksibel Besar Angle Hot dipped Galvanized T-bar clamp

    03
    Packing of fléksibel Besar Angle Hot dipped Galvanized T-bar clamp

    04 05
    Patali produk tina Besar fléksibel Angle Hot dipped Galvanized T-bar clamp

    7
    Inpo parusahaan ti fléksibel Besar Angle Hot dipped Galvanized T-bar clamp

    8

     pasar kami tina fléksibel Besar Angle Hot dipped Galvanized T-bar clamp

     

    9

     

    paméran kami tina Besar fléksibel Angle Hot dipped Galvanized T-bar clamp

    10

    Naha Pilih kami?

    11


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • produk patali

      
      WhatsApp Online Chat !