kakuatan

parusahaan urang ngadegkeun taun 2002, sarta boga loba taun pangalaman dina widang produk baja. Urang ngadistribusikaeun leuwih ti 100.000 ton PPGI, CRC, GI di pasar domestik taunan. Kami otorisasi bisnis keur produk baja impor sarta ékspor di taun 2009 sarta volume ékspor ieu tumuwuh gancang ti lajeng on. The katalog produk export ngawengku PPGI, CRC, GI, GL, AL, COLOR AL, jsb klien kami datangna ti daérah dikembangkeun kayaning Éropa jeung Amérika Kalér, dina waktos anu sareng, pasar utama urang perenahna di wewengkon ngembang kayaning India , Pakistan, Sri Lanka, Myanmar, Viet Nam, Thailand, Mesir, Sudan, Nigeria, Ghana, Ethiopia, Somalia, Tanzania, Brazil, Rusia, Filipina jeung Afrika Kidul. Kami geus ngadeg dasi bisnis istilah stabil sarta panjang kalayan klien ieu sarta kami jangji aranjeunna kualitas dipercaya, harga nu lumrah, pangiriman ajakan na alus sanggeus-layanan.

"Jujur, kasatiaan, Percaya jeung Teu Hormat" nyaeta kriteria bisnis urang. Kami néangan maju ka supplying produk perdana na jasa ka klien sakuliah dunya.

 



WhatsApp Online Chat !