Tentang Kami

01

Tianjin Liwei beusi & co baja., LTD didirikan dina 2002, sarta didaptarkeun di Airport Tianjin Industri Park. Bisnis utama Liwei nyaéta dina widang manufaktur, pamrosésan na dikabaran produk baja. Produk anu dibagi jadi tilu bagian: pelat waja, pipa baja tur rebar baja. pelat waja kaasup tiis digulung coil baja (CRC), panas digulung baja coil (HRC), baja coil galvanized (GI) jeung prepainted coil baja galvanized (PPGI). pipa baja kaasup pipa ERW, pipa beungeut hideung, pipa galvanized, pipa seamless, pipa alloy jeung saterusna.

pasar kami

Urang ngadistribusikaeun produk baja ka duanana pasar domestik jeung luar negeri. Di pasar lokal, urang nu parusahaan agent of cyber baja badag kaasup Baotou group baja, grup baja Hebei Province, grup baja Tiantie. Jeung ngadistribusikaeun leuwih ti 50.000 ton CRC, GI na PPGI unggal taun. Customer lokal urang anu sumebar sakuliah propinsi di Cina Kalér, sarta geus diteundeun kerjasama istilah lila jeung urang.
Parusahaan urang attained nu persetujuan ti impor sarta ékspor di taun 2008, sarta bisnis ékspor ieu tumuwuh ayeuna. The katalog produk keur ekspor ngawengku CRC, GI, PPGI, Tinplate sarta pipa baja. Klién ti Éropa Wétan, Amérika Kidul, Mideast jeung Afrika geus ngadegkeun hubungan bisnis istilah stabil sarta lila jeung urang. Urang janji klien kami kualitas pangalusna, harga lumrah tur pangiriman ajakan.

kriteria kami

"Jujur, kasatiaan, Percaya jeung Teu Hormat" nyaeta kriteria bisnis urang. Kami néangan maju ka supplying nu produk jeung jasa pangalusna ka sadaya konsumén urang esteemed.
Kaulinan win-win antara parusahaan jeung pagawe, parusahaan jeung klien nyaeta target jalan urang. Simkuring miharep bisa ngalakukeun sebaran kana karaharjaan sakabeh masarakat sanggeus kasuksésan bisnis.



WhatsApp Online Chat !