Tianjin Liwei beusi & co baja., LTD didirikan dina 2002, sarta didaptarkeun di Airport Tianjin Industri Park. Bisnis utama Liwei nyaéta dina widang manufaktur, pamrosésan na dikabaran produk baja. Produk anu dibagi jadi tilu bagian: pelat waja, pipa baja tur rebar baja. pelat waja kaasup tiis digulung coil baja (CRC), panas digulung baja coil (HRC), baja coil galvanized (GI) jeung prepainted coil baja galvanized (PPGI). pipa baja kaasup pipa ERW, pipa beungeut hideung, pipa galvanized, pipa seamless, pipa alloy jeung saterusna.

Mitra kami

logo1
logo2
logo3
logo4
logo5
logo6
logo7
logo8

WhatsApp Online Chat !