Forcë

Kompania jonë themeluar në vitin 2002, dhe ka shumë vite përvojë në fushën e produkteve të çelikut. Ne shpërndajnë më shumë se 100.000 ton PPGI, QNR, të miratuara nga qeveria në tregun e brendshëm në vit. Ne ishim të autorizuar të biznesit për produktet e çelikut import dhe eksport në vitin 2009 dhe vëllimi i eksportit është në rritje të shpejtë prej atëherë e tutje. Katalogu i produktit eksportit përfshin PPGI, KDF, të miratuara nga qeveria, GL, AL, Ngjyra AL, etj Klientët tanë vijnë nga zonat e zhvilluara të tilla si Evropa dhe Amerika e Veriut, në të njëjtën kohë, tregu ynë kryesor është e vendosur në zonat në zhvillim si India , Pakistani, Sri Lanka, Myanmar, Viet Nam, Tajlanda, Egjipti, Sudani, Nigeria, Gana, Etiopia, Somalia, Tanzania, Brazili, Rusia, Filipinet dhe Afrika e Jugut. Ne kemi vendosur të qëndrueshme dhe të gjatë kravatë gjatë të biznesit me këta klientë dhe kemi premtuar atyre cilësi të besueshme, çmim të arsyeshëm, ofrimit të shpejtë dhe të mirë pas shërbimit.

"Ndershëm, Besnik, besim dhe respekt" është kriteri biznesit tonë. Ne po shohim përpara për furnizimin e produkteve kryeministër dhe të shërbimit të klientëve në të gjithë botën.

 WhatsApp Online Chat !