histori

ngjarje historike e madhe

• Tianjin Liwei Iron & Steel Co, Ltd, themeluar në vitin 2003.

• Kompania është i autorizuar të biznesit për produktet e çelikut import dhe eksport në vitin 2009.

• Kompania Mobilje themeluar në vitin 2016.WhatsApp Online Chat !