Tianjin hekuri Liwei & co çeliku., Shpk është themeluar në vitin 2002, dhe e regjistruar në Industrisë Parkun Tianjin Aeroportit. Biznesi kryesor i Liwei është në fushën e prodhimit, përpunimin dhe shpërndarjen e produkteve të çelikut. Produktet janë të ndarë në tri pjesë: pllaka çeliku, tuba çeliku dhe rebar çeliku. Pllaka çeliku përfshijnë ftohtë mbështjellë spirale çeliku (KDF), hot mbështjellë spirale çeliku (HRC), spirale çeliku e galvanizuar (GI) dhe prepainted spirale çeliku e galvanizuar (PPGI). tuba çeliku përfshijnë tuba ERW, tuba sipërfaqe zi, tuba galvanizuar, tuba seamless, tuba aliazh dhe kështu me radhë.

Partnerët tanë

logo1
logo2
logo3
logo4
logo5
logo6
logo7
logo8

WhatsApp Online Chat !