сила

Нашата компанија основана во 2002 година и има долгогодишно искуство во областа на челични производи. Ние се дистрибуираат повеќе од 100.000 тони на PPGI, CRC, gi во домашниот пазар на годишно ниво. Ние се овластени бизнисот за челични производи за увоз и извоз во 2009 година и на обемот на извозот расте брзо од тогаш па натаму. Каталог на извозот на производи вклучува PPGI, CRC, gi, GL, Алабама, AL БОЈА, итн Нашите клиенти доаѓаат од развиените области како што Европа и Северна Америка, во исто време, нашата главна на пазарот се наоѓа во регионите во развој како Индија , Пакистан, Шри Ланка, Мјанмар, Виетнам, Тајланд, Египет, Судан, Нигерија, Гана, Етиопија, Сомалија, Танзанија, Бразил, Русија, Филипини и Јужна Африка. Имаме воспоставено стабилни и долгорочни бизнис врзуваат со овие клиенти, а ние им вети на сигурен квалитет, прифатлива цена, навремена испорака и добра услуга по продажбата.

"Чесен, лојалност, доверба и почит" е нашиот бизнис критериум. Ние сме во потрага очекуваме да се снабдуваат главниот производи и услуги на клиенти од целиот свет.

 WhatsApp Online Chat !