историја

Историски голем настан

• Тијанџин Liwei Железо & Челик копродукции, Ltd основана во 2003 година.

• Компанијата е овластен бизнис за челични производи за увоз и извоз во 2009 година.

• Мебел компанија основана во 2016 година.WhatsApp Online Chat !