за нас

01

Тијанџин Liwei железо и челик ко., Ltd е основана во 2002 година, и се регистрирани во индустрија парк на Tianjin аеродром. Главниот бизнис на Liwei е во областа на производство, преработка и дистрибуција на производи од челик. Производи се поделени во три дела: челични плочи, цевки и челик арматура. Челични плочи вклучуваат ладно валани челик серпентина (КПД), топло валани челик серпентина (HRC), галванизиран челик серпентина (ГИ) и prepainted галванизиран челик серпентина (PPGI). Челични цевки вклучуваат ERW цевки, црна површина цевки, поцинковани цевки, лесна цевки, алуминиумски цевки и така натаму.

Нашиот пазар

Ние дистрибуираме челични производи за домашни и странски пазар. На локалниот пазар, ние сме агент друштво на големи челичарници вклучувајќи Baotou челик група, Хебеј челик група, Tiantie челик група. И дистрибуција на повеќе од 50.000 тони на КПД, ГИ PPGI и секоја година. Нашите локални клиентите се расфрлани насекаде низ провинциите во Северна Кина, и се чуваат долгорочна соработка со нас.
Нашата компанија оствари одобрување на увоз и извоз во годината на 2008 година, а бизнисот со извоз е во пораст сега. Каталог на производи за извоз вклучува КПД, gi, PPGI, лим и челични цевки. Клиенти од Источна Европа, Јужна Америка, Блискиот Исток и Африка имаат воспоставено стабилни и долгорочни деловни односи со нас. Ние и ветуваме на нашите клиенти на најдобар квалитет, прифатлива цена и брза испорака.

критериум

"Чесен, лојалност, доверба и почит" е нашиот бизнис критериум. Ние сме во потрага очекуваме да снабдување на најдобрите производи и услуги на сите наши ценети клиенти.
Игра на понудената меѓу компанијата и вработените, компанијата и клиенти е нашата трчање цел. Се надеваме дека ќе може да го направи распределба на благосостојбата на целото општество по успехот на бизнисот.WhatsApp Online Chat !