Тијанџин Liwei железо и челик ко., Ltd е основана во 2002 година, и се регистрирани во индустрија парк на Tianjin аеродром. Главниот бизнис на Liwei е во областа на производство, преработка и дистрибуција на производи од челик. Производи се поделени во три дела: челични плочи, цевки и челик арматура. Челични плочи вклучуваат ладно валани челик серпентина (КПД), топло валани челик серпентина (HRC), галванизиран челик серпентина (ГИ) и prepainted галванизиран челик серпентина (PPGI). Челични цевки вклучуваат ERW цевки, црна површина цевки, поцинковани цевки, лесна цевки, алуминиумски цевки и така натаму.

нашите партнери

logo1
logo2
logo3
logo4
logo5
logo6
logo7
logo8

WhatsApp Online Chat !