Strength

Our company diadegaké ing taun 2002, lan wis akeh taun pengalaman ing lapangan produk baja. We disebaraké luwih saka 100,000 ton saka PPGI, CRC, GI ing pasar domestik tahunan. Kita padha sah bisnis kanggo produk baja impor lan ekspor ing taun 2009 lan ing volume kaca punika cepet akeh wiwit. Ing katalog produk ekspor kalebu PPGI, CRC, GI, GL, AL, COLOR AL, etc. Kita klien teka saka wilayah dikembangaké kayata Eropah lan Amérika Lor, ing wektu sing padha, pasar utama kita dumunung ing wilayah ngembangaken kayata India , Pakistan, Sri Lanka, Myanmar, Viet Nam, Thailand, Mesir, Sudan, Nigeria, Ghana, Etiopia, Somalia, Tanzania, Brasil, Rusia, Filipina lan Afrika Kidul. Kita wis diadegaké dasi bisnis term stabil lan dawa karo klien lan kita prajanji wong kualitas dipercaya, rega cukup, layang pituduh lan apik sawise-layanan.

"Jujur, Kasetyan, Trust lan Respect" iku ukuran bisnis kita. We are looking nerusake kanggo nyediakke produk Perdana lan layanan kanggo klien kabeh ndonya.

 



WhatsApp Online Chat !