Babagan awake dhewe

01

Tianjin Liwei wesi & co baja., Ltd iki diadegaké ing taun 2002, lan pangguna ing Airport Tianjin Industry Park. Bisnis utama Liwei ing lapangan Manufaktur, Processing lan nyebarke produk baja. Produk sing dipérang dadi telung bagéan: piring baja, pipo baja lan rebar baja. piring Steel kalebu kadhemen mbalek coil baja (CRC), panas mbalek baja Koil (HRC), baja coil galvanized (GI) lan prepainted coil galvanized baja (PPGI). pipo Steel kalebu pipo ERW, pipo lumahing ireng, pipo galvanized, pipo rapi, pipo alloy lan ing.

MARKET kita

We disebaraké produk baja kanggo loro pasar domestik lan jaban rangkah. Ing pasar lokal, kita perusahaan agen pabrik baja amba kalebu Baotou klompok baja, klompok baja Hebei, klompok baja Tiantie. Lan disebaraké liyane saka 50,000 ton saka CRC, GI lan PPGI saben taun. Customer lokal sing kasebar kabeh liwat provinsi ing Lor China, lan wis katahan kerjasama long term karo kita.
Our company ngrambah persetujuan impor lan ekspor ing taun 2008, lan ing bisnis kaca punika akeh saiki. Ing katalog produk kanggo kaca kalebu CRC, GI, PPGI, Manganese lan pipo baja. Klien saka Eropah Wétan, Amerika Selatan, Mideast lan Afrika wis mantep hubungan bisnis term stabil lan dawa karo kita. Kita janji kita klien kualitas paling apik, rega cukup lan pangiriman pituduh.

ukuran kita

"Jujur, Kasetyan, Trust lan Respect" iku ukuran bisnis kita. We are looking nerusake kanggo nyediakke produk lan layanan paling apik kanggo kabeh kita pelanggan esteemed.
Ing game menang-menang antarane perusahaan lan buruh, perusahaan lan klien punika target mlaku kita. Kulo pengen kita bisa nindakake distribusi kanggo kesejahteraan masyarakat sawise sukses bisnis.



WhatsApp Online Chat !