Tianjin Liwei wesi & co baja., Ltd iki diadegaké ing taun 2002, lan pangguna ing Airport Tianjin Industry Park. Bisnis utama Liwei ing lapangan Manufaktur, Processing lan nyebarke produk baja. Produk sing dipérang dadi telung bagéan: piring baja, pipo baja lan rebar baja. piring Steel kalebu kadhemen mbalek coil baja (CRC), panas mbalek baja Koil (HRC), baja coil galvanized (GI) lan prepainted coil galvanized baja (PPGI). pipo Steel kalebu pipo ERW, pipo lumahing ireng, pipo galvanized, pipo rapi, pipo alloy lan ing.

Partners

logo1
logo2
logo3
logo4
logo5
logo6
logo7
logo8

WhatsApp Online Chat !